Petrecere de botez

Petrecere de Botez

Petrecere de botez într-un cadru natural. Botezul este un moment de sărbătoare și de bucurie pentru întreaga familie. Grădina noastră este locul ideal pentru sărbatoarea familiei tale. Respiră aerul curat, simte bucuriile naturii și hai să creăm împreună prima petrecere de neuitat a copilului.

Pentru a crea o amosferă placută, grădina este decorată cu aranjamente de flori, baloane, decorațiuni atent alese după preferințele tale. Arcadă decorată cu baloane în nuanțele preferate, pernuțe decorative, aimale de pluș, ghirlande decorative etc. Poți opta pentru o tematică de botez cum ar fi: baby jungle, ursuleți, iepurași, dinozauri, fluturași etc. De asemenea pregătim un meniu delicios, băuturi răcoritoare dar și deserturi dulci și fructe proaspete. Pentru un plus de relaxare, hamacele, pernuțete așezate pe gazon, mesele de cocktail îți satisfac nevoile în funcție de stare. In caz de vreme neprietenoasă, petrecerea poate continua pe cele doua terase acoperite.

Alege sa organizezi petrecere de botez La Moșu și oferă o atmosferă unică și rafinată pentru evenimentele tale. Poți să îți personalizezi evenimentul astfel încât să fie exact așa cum îți dorești. Noi vom fi mereu pregătiți să te ajutăm și să îți oferim sugestii pentru a face evenimentul tău de neuitat.

Ne ocupăm de toată organizarea și poți fi sigur că rezultatul final va fi wow. Momentele petrecute împreună vor rămâne mereu în amintirea tuturor.

Contactează-ne  pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a rezerva data evenimentului tău în aer liber, într-o grădină magică! Facebook

Alege La Moșu pentru organizarea unor petreceri de botez fara batai de cap. Ne ocupăm de pregătire, mâncare, băutura, decorațiuni și îți oferim un spațiu generos și o atmosferă caldă pentru evenimentul tău. Ne straduim să satisfacem orice nevoie pentru ca evenimentul să fie unul relaxant atât pentru tine cât și pentru invitați.