Petrecere de nuntă sau cununie civilă

Petrecere de nunta sau cununie civila

Petrecere de nuntă sau cununie civilă ori dacă sunteți deja la o aniversare importantă, un eveniment în aer liber poate fi una dintre cele mai frumoase petreceri pe care le puteți avea. Acest loc îți poate oferi amintiri și momente neprețuite.

Ți-ai imaginat cum poate arăta o petrecere de nunta sau cununie civila cu adieri de vânt prin păr, în mireasma îmbietoare a verii?

Alegeți grădina de evenimente La Moșu și pașiți către cea mai frumoasă zi din viața voastră, pe iarba moale din grădină. In aer liber veți descoperi o petrecere de nunta cu o atmosferă aparte. Va fi mai relaxantă și unică, cu o energie bună care se va resimți și în starea invitaților. Pentru a crea o amosferă placută, decorăm grădina cu flori, baloane și alte decorațiuni atent alese după preferințele tale. Dantelă, tull, iută, culori pastelate, macrame, lumânări, felinare, aranjamente florale, verdeață sau orice alt decor care îl preferi va fi prezent pentru a întregi atmosfera.Toate acestea pe fundalul autentic și surprinzător al naturii. Ne ocupăm de toată organizarea și poți fi sigur că rezultatul final va fi wow. Momentele petrecute împreună vor rămâne mereu în amintirea tuturor.

De asemenea pregătim un meniu delicios, băuturi răcoritoare dar și deserturi dulci și fructe proaspete. Pentru un plus de relaxare, hamacele, pernuțete așezate pe gazon, mesele de cocktail îți satisfac nevoile în funcție de stare. In caz de vreme neprietenoasă, petrecerea poate continua pe cele doua terase acoperite. Un atu al evenimentelor în aer liber, este libertatea pe care acestea ți-o oferă. Timpul este folosit la maxim pentru distracție și socializare.

Contactează-ne  pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a rezerva data evenimentului tău în aer liber, într-o grădină magică! La Moșu

Programează acum o vizită și rezervă din timp data evenimentului tău, iar de restul detaliilor ne ocupăm noi.