Zile de naștere

Zile de naștere

Zilele de naștere în aer liber sunt deosebite, pentru că efectul alegerilor de organizare este amplificat de cadrul natural. Acestea sunt potrivite pentru a sărbători o zi de naștere, o petrecere surpriză sau orice întalnire între prieteni. La Moșu dă tonul întregii petreceri de zile de naștere. Fiecare loc din natură are propria sa amprentă ambientală. Senzația pe care o creează acest loc este de relaxare și distracție. Pentru organizarea reușită a evenimentelor în aer liber, trebuie să iei în considerare o mulțime de detalii, care trebuie să fie bine puse la punct. Ai parte de multe provocări, dar pentru că ne ocupam noi de toată organizarea, grija ta nu mai există.  Totul se petrece în exterior, ai parte de multă libertate  și poți pune în practică cele mai creative idei.

Pentru a crea o amosferă placută, grădina este decorată cu flori, baloane, decorațiuni atent alese după preferințele tale. De asemenea pregătim un meniu delicios, băuturi răcoritoare dar și deserturi dulci și fructe proaspete. Pentru un plus de relaxare, hamacele, pernuțete așezate pe gazon, mesele de cocktail îți satisfac nevoile în funcție de stare. In caz de vreme neprietenoasă, petrecerea poate continua pe cele doua terase acoperite.

Contactează-ne  pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a rezerva data evenimentului tău în aer liber, într-o grădină magică! Facebook

Se apropie ziua de naștere a celei mai importante persoane din viața ta și încă nu știi ce cadou să îi faci? O petrecere surpriză reprezintă un cadou special pentru partenerul tău de viață sau pentru altă persoană dragă din viața ta. Se pliază perfect pentru orice ocazie – aniversare, promovare, onomastică, etc. Ne ocupăm de toată organizarea și poți fi sigur că rezultatul final va fi wow. Momentele petrecute împreună vor rămâne mereu în amintirea tuturor.

Petrece-ți ziua de naștere în grădină, cu iarbă verde și moale sub tălpi și bucură-te de aerul proaspăt oferit de natură. Un loc minunat care te va impresiona prin naturalețe și atmosfera relaxată. Grădina nostră susține evenimente de neuitat, iar noi vom fi alături de tine pentru a crea împreună evenimentul perfect.