Despre noi

PETRECERE LA CURTE

Locul unde evenimentele se întâlnesc cu natura

Despre noi vă putem spune că am creat grădina noastră din dragoste pentru viață și natură, pentru a oferi oamenilor din oraș un spațiu diferit de a petrece timpul liber și de a-și organiza evenimentele speciale din viața lor.
Dorința noastră este de a oferi oamenilor o alternativă diferită de petreceri, o locație pentru evenimente care se află departe de agitația orașului, unde copiii și adulții pot face o pauză bucurându-se de momente frumoase în aer liber.
Este o locație specială, situată în Dezmir, foarte aproape de aeroclubul Traian Dârjan.

Grădina de petreceri – La Moșu’ – despre noi

Este un loc potrivit pentru evenimentele în familie, un loc liniștit, creat special pentru momente memorabile. Deasemenea este potrivit și pentru întâlniri de afaceri, pentru activități de team building sau diverse aniversări corporate. Este locația perfectă pentru a oferi echipei tale o binemeritată pauză în natură.
Copiii se pot bucura de spațiu de joacă dotat cu: groapă mare de nisip, trambulină, topogan și leagane în timp ce adulții pot juca darts, badminton, șah, table sau se pot relaxa în spațiul de hamace.

Oferim servicii all invlusive, ne ocupăm de toata organizarea evenimentului tău.

Pentru a crea o amosferă placută, grădina este decorată cu aranjamente de flori, baloane, decorațiuni atent alese după preferințele tale. Arcadă decorată cu baloane în nuanțele preferate, pernuțe decorative, aimale de pluș, ghirlande decorative etc. Poți opta pentru o tematică de decor cum ar fi: baby jungle, ursuleți, iepurași, dinozauri, fluturași etc. De asemenea pregătim un meniu delicios, băuturi răcoritoare dar și deserturi dulci și fructe proaspete. Pentru un plus de relaxare, hamacele, pernuțete așezate pe gazon, mesele de cocktail îți satisfac nevoile în funcție de stare. In caz de vreme neprietenoasă, petrecerea poate continua pe cele doua terase acoperite.

Contactează-ne  pentru a afla mai multe despre noi și serviciile noastre sau pentru a rezerva data evenimentului tău în aer liber, într-o grădină magică! Facebook

 

Regulament de ordine interioara

Prin intrarea la locatie acceptati toate prevederile prezentului regulament. Acesta se aplica tuturor participantilor.

Va rugam cititi-l si explicati-l invitatiilor dumneavoastra. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care nu ati citit, nu ati stiut sau nu ati respectat prezentul regulament.

In incinta La Mosu este interzis intrarea adultilor sau a copiilor cu comportament violent fizic sau verbal, discriminarea sau adresarea de cuvinte jignitoare, ofensative la adresa copiilor sau a personalului La Mosu.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a recurge la masuri de evacuare a persoanelor care nu respecta cerintele sus mentionate. Parintele/ insotitorul are obligatia de a-si supraveghea copilul si nu ne asumam raspunderea pentru incidente.

Este interzisa distrugerea, ruperea, sau luarea acasa a lucrurilor din incinta La Mosu. Pentru orice deterioare majora, distrugere, etc adultul este responsabil si este obligat sa achite contravaloarea produsului.

Este interzisa aducerea din exterior a boxelor sau sisteme audio de mari dimensiuni. Locatia asigura muzica ambientala.

Sunt interzise genurile de muzica cu limbaj obscen sau jignitor sau din categoria manelelor.

Este interzisa aducerea si folosirea confeti sau baloane cu confeti (pentru ca avem grija de natura).

Accesul si utilizarea echipamentelor de joaca de catre copii se va face numai in prezenta unui insotitor adult. In caz contrar, insotitorii acestora se fac responsabili pentru posibilele accidente. Parintii sau insotitorii au obligatia de a-i informa pe copii cu privire la regulile cuprinse in prezentul regulament.

Este interzisa deterioarea (ruperea frunzelor, crengutelor, fructelor) plantelor si copacilor.

Greutate maxima suportata de trambulina este 80 kg, numarul maxim de persoane admis in trambulina este 2.

Greutatea maxima suportata de un leagan este 40 kg.

Joaca la nisip se face fara a scoate nisipul din groapa de nisip.

Utilizarea scaunelele si mesele de copii este destinata exclusiv copiilor.

Este interzisa alergarea si imbrancirea in zona de luat masa.

Prietenii nostri, animalele, nu sunt autorizati sa intre in spatiul La Mosu.

Zona de gazon este destinata relaxarii si nu poate fi folosita pentru activitati care deterioreaza integritatea gazonului si riscul de spargere instalatie luminoasa (de ex.: jocuri cu mingea)

La Mosu isi rezerva dreptul de a interzice accesul oricarei persoane in locatie care nu respecta sfaturile si regulamentele de securitate sau prezinta un comportament agresiv sau periculos care poate dauna securitatii locatiei sau a altor participanti la eveniment.

Parintii sau adultii insotitori care reprezinta copilul sau copiii pe care ii invita la petrecerile organizate sunt responsabili de accidente si de deteriorarile produse .

Beneficiarul isi asuma intreaga raspundere pentru integritatea participantilor si pentru buna desfasurare a evenimentului organizat in locatia LA MOSU

 

Am luat la cunostinta prevederile acestui regulament, le-am explicat invitatiilor mei, ni le-am insusit in totalitate si le vom respecta de fiecare data cand vom beneficia de serviciile locatiei La Mosu.

  • Locuri de relaxare pe sezlonguri, hamace, gazon

  • Activitati pentru adulti – badminton, darts, sah, table

  • Trambulina

  • Leagane